26 Σεπτεμβρίου 2008

"Καλή" Τηλεοπτική Χρονιά..


Επιστρέφω μετά από αρκετές μέρες σιωπής λόγω εμπλοκής με εξεταστική και άσκηση..

Τρελαίνομαι με αυτά που βλέπω.. Είπα να ανοίξω την τηλεόραση το απόγευμα (ενόψη έναρξης της τηλεοπτικής χρονιάς) και έφρηξα..

Ο Καραμανλής οργισμένος και τσαμπουκαλεμένος κάτι έλεγε στην κεντρική επιτροπή του κόμματος και αυτοί χειροκρόταγαν εκστασιασμένοι.. Αλήθεια ποιος δουλεύει ποιον; Ο Καραμανλής την Ν.Δ.; Η Ν.Δ. τον Καραμανλή; Ο Καραμανλής και η Ν.Δ. εμάς;

Πιο δίπλα η Δρούζα μας παρουσιάζε καυτά στρινγκάκια.. Παραδίπλα συζητάγαν το πρόβλημα τηλεθεάτριας που ο γκόμενός της κλάνει διαρκώς και δημόσια.. Στο άλλο τηλεθεάτρια ανέλυε το δράμα που ζούσε στο γάμο της για τα παιδιά της και στο άλλο...δεν άντεξα, την έκλεισα..

Και μέσα σε όλα αυτά, βάλε και κάτι ηλίθια τηλεπαιχνίδια ερωτήσεων, άσε που όλοι περιμένουν να αρχίσει ο Θέμος και ο Λάκης.. Να μας πουν τι; Πως πέρασαν το καλοκαίρι στη Μύκονο με τα κότερα και τις Cayenne τους;

Για τα νέα δε σήριαλ τι να πω; Μέσα στην πρωτοτυπία.. Τουλάχιστον δεν αντιγράφουν κανά καλό του εξωτερικού.. Τα ίδια και ίδια.. Μηδεν σενάριο, 1-2 διάσημοι ηθοποιοί, 1-2 γκομενάκια να τα πετάνε έξω, ατάλαντοι δευτερότριτοι ρόλοι, και από σκηνοθεσία.. Κλάφτα Χαράλαμπε..


Καλή Τηλεοπτική Χρονιά..
(..ο Θεός να βάλει το χέρι του..)

1 σχόλιο:

Costas Bountouris είπε...

Δέκα με τόνο Δημήτρη. (10')

Περιγράφεις την κατάσταση ως έχει.

Κ.Μ

O καιρός στα Τρίκαλα...