7 Απριλίου 2009

Ψήφος κατά "συνείδηση"...


Τι μάθαμε χθες το βράδυ μετά την "απολογία" του Αριστοτέλη Παυλίδη (που είναι και Φυσικός..) στη Βουλή; (δανεισμένο απο το Πειρατικό Ρεπορτάζ)


1. 'Οτι δεν θα αποκτήσω ποτέ δικό μου σπίτι. Αλήθεια πόσο εύκολο είναι να πάρω δάνειο 100.000 ευρώ και να το εξοφλήσω σε δύο χρόνια, και να βρεθεί κι ένας θείος μου με μεγάλη οικονομική επιφάνεια να μου τα χαρίσει κιόλας ?
2. 'Οτι -κατ'ομολογία του πρώην Υπουργού Αιγαίου,- τα πλοία του Φώτη Μανούση, είναι "σαπάκια" και οι νησιώτες εκλιπαρούσαν να αποσυρθούν αλλά παρόλα αυτά είχαν πάρει 12 από τις 37 άγονες γραμμές και ταξίδευαν μέχρι πρότεινως πριν βαρέσουν τα κανόνια και οι απληρωσιές.
3. 'Οτι η δικαιοσύνη μπορεί τελικώς να μην είναι τυφλή, αλλά να μας κοροιδεύει τόσα χρόνια. Και κοίτατε, άμα το λέει και πολιτικός, σοβαρεύει επικίνδυνα το πράγμα.
4. 'Οτι μπορεί να μην είναι και τόσο σωστό να έχεις σχέση με πλοιοκτήτες, όταν είσαι Υπουργός, αλλά το πράγμα αλλάζει εάν ο πλοιοκτήτης είναι στέλεχος της παραταξής σου ε, και όπως να έχει τον βλέπεις με άλλο μάτι.
5. 'Οτι στην πιάτσα (μπορεί να) κυκλοφορούν και άλλοι "Μανούσηδες" κι όπως είπε ο Αριστοτέλης Παυλίδης απευθυνόμενος στους συναδέλφους του, να προσέχουν να μην πέσουν κι αυτοί θύματα.


Και 3 δικά μου σημεία:


1. Μάθαμε ότι ο εφοπλιστής κ. Μανούσης κατήγγειλε (ομολόγησε καλύτερα..) ότι "λάδωσε" προκειμένου να ευνοηθεί σε διαγωνισμό.. ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ "ΛΑΔΩΣΕ"!

2. Μάθαμε από τον κ. Παυλίδη για τον ανακριτή κ. Ζαβιτσιάνο ότι: "Διαρρέει τα πάντα στις εφημερίδες να ξέρετε, τι είπα, τι δεν είπα... και τον τσίμπησα ότι τα λέγει εκείνος".. ΚΑΙ ΜΑΘΑΜΕ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΡΡΗΤΟ!

3. Μάθαμε ότι χθες οι βουλευτές ψήφισαν κατά "συνείδηση"... ΕΔΩ ΓΕΛΑΜΕ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

O καιρός στα Τρίκαλα...