25 Ιουλίου 2009

Ασύρματο Internet στο Γαρδίκι!


Η διπλανή φωτογραφία είναι από την πλατεία στο Γαρδίκι πέρυσι. Από φέτος στην φωτογραφία θα υπάρχει και ένα Laptop δίπλα στους καφέδες, τα τσίπουρα και τους μεζέδες, καθώς από φέτος το χωριό καλύπτεται από δωρεάν ασύρματο Internet (μετά από Ελάτη, Περτούλι και Νεραϊδοχώρι).

Συγκεκριμένα πρόκειται για "πρωτοβουλία του Δήμου Αιθήκων και αφορά μία πιλοτική ενέργεια που σχεδιάστηκε από την e-Trikala Α.Ε. και λειτουργεί με την προσφορά του δορυφορικού internet από την Ε.Α.Β." (πηγή: εφημερίδα Πρωινός Λόγος, 25/7/2009)



Χωρίς πολλά πολλά... Πάρτε laptop, netbook, PDA ή κινητό, ανεβείτε στο Γαρδίκι, ανιχνεύστε ασύρματα δίκτυα, βρείτε το δίκτυο "Aithikos", επιλέξτε το, συνδεθείτε ΔΩΡΕΑΝ (χωρις κωδικό) και "σερφάρετε" ακατάπαυστα!

Σε συνδυασμό με την πρόσφατη τοποθέτηση διαδικτυακής κάμερας (web-cam),
που δίνει ζωντανή (on-line) εικόνα του χωριού όλο το 24ωρο, από την Αδελφότητα της Αθήνας, γίνεται σαφές ότι το Γαρδίκι μπαίνει για τα καλά στον Ελληνικό χάρτη της ευρυζωνικότητας.


Σ.τ.Ε.: Ακούγεται ότι οι παραγγελίες σε μαγαζιά και κεράσματα στα κλαρίνα που θα γίνονται on-line θα έχουν προτεραιότητα και έκπτωση.



update report
:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

O καιρός στα Τρίκαλα...