23 Μαρτίου 2010

Όλος ο κόσμος είναι εδώ και περιμένει..

28/2/1999. Α.Ο. Τρίκαλα - ΠΑΣ Γιάννενα. Πρωτάθλημα Β' Εθνικής 1998-1999. Η χρονιά της ανόδου στην Α' Εθνική. Το Εθνικό Στάδιο Τρικάλων κατάμεστο, εικόνα συνηθισμένη στα Τρίκαλα, από τα  προηγούμενα χρόνια της ανόδου.

Ανέσυρα αυτή τη φωτογραφία από το "αρχείο" μου, μετά τις δηλώσεις του τωρινού προέδρου της "νέας" ομάδας (της ΠΑΕ Trikala FC 1963), περί απογοήτευσής του από τον κόσμο της πόλης των Τρικάλων που δεν στηρίζει την ομάδα.

Πρόεδρε (ή αν θέλετε, μεγαλομέτοχε), έκανες και κάνεις σοβαρά λάθη, κυρίως επικοινωνιακά. Δεν φτάνουν μόνο τα λεφτά και η πρόθεση, ο κόσμος θέλει να δει και άλλα πράγματα. Η ομάδα κυρίως τα χρειάζεται: Ανθρώπους και έργα που δείχνουν επαγγελματισμό, συνέπεια, σοβαρότητα.

Όχι, δεν πρέπει να κάνεις αυτά που έκανε και ο τότε πρόεδρος για να παει η ομάδα ψηλά και να έρθει αυτός ο κόσμος στο γήπεδο.. Γιατί από τότε που τα έκανε, χαρήκαμε για 1-2 χρόνια, άρχισε όμως μετά ο κατήφορος που οδήγησε την ιστορική αυτή ομάδα στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα. Έναν κατήφορο που εσύ ανέκοψες και τώρα με λάθος τρόπο προσπαθείς να ανατρέψεις.

Όλος ο κόσμος είναι εδώ και περιμένει...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

O καιρός στα Τρίκαλα...