30 Ιουλίου 2010

Πως τα "δίκια" καλύπτουν τ' άδικα..

Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε πως τα δίκαια ενός ανθρώπου καλύπτουν τα άδικά του.. Ιδιοκτήτης βυτιοφόρου που απεργεί, μιλάει στο κεντρικό δελτίο "παραπληροφόρησης και προπαγάνδας" (ναι, του MEGA εννοώ..) και καταφέρνει να πει αυτό που δεν ακούγεται καιρό τώρα στα τηλεοπτικά κανάλια. Αυτό που δεν ακούγεται πουθενά: το λογικό. Το οποίο πλέον ακούγεται σαν φωνή αγανάκτησης από τον κόσμο. Όσο κι αν οι "δημοσιο"κάφροι με το ηλίθιο χαμογελάκι της αμηχανίας προσπαθούν να τον στήσουν στον τοίχο και να γυρίσουν την κουβέντα με ηλίθια επιχειρήματα..

"(...) Ο πολιτικός που είχατε πριν, πήρε κληρονομιά από τον πατέρα του το πολιτιλίκι. Θα το αφήσει στο γιο του, θα το αφήσει στον εγγονό του. Η κληρονομιά που αφήνουμε εμείς στα παιδιά μας είναι 300 δις ευρώ χρέος εξαιτίας τους! Αυτούς να επιτάξουνε! Τα κλεμμένα! (...) Και σου λέω: το ΔΝΤ εγώ το έφερα εδώ; Οι κλέφτες δεν το φέρανε; Να επιτάξει τους κλέφτες! Και να δουλέψουν τσάμπα! Να τους επιτάξει! Γιατί; Βρήκανε βιβλιάρια με καταθέσεις αδικαιολόγητες; Βγήκε το 'να, βγήκε τ' άλλο, τίποτα! Μόνο τον Έλληνα εργαζόμενα τον φτωχό.. Εμείς είμαστε φτωχοί, αλλά έχουμε ψυχή.. ΨΥΧΗ! Να το θυμάστε αυτό! Καληνύχτα!"



UPDATE: Στο παρακάτω βίντεο ολόκληρο το απόσπασμα και των δύο ημερών (29-30/7) που μίλησε ο οδηγός και ιδιοκτήτης βυτιοφόρου..



2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Συγνωμη... αλλα εαν καταλαβα καλα, ο ιδιοκτητης βυτιοφορου μιλαει για "κληρονομια" στα παιδια του (την αδεια δηλαδη). Αυτα περι "φερτε πισω τα κλεμμενα" δεν ειναι και πολυ καλο επιχειρημα αφου τα περισσοτερα χρηματα χαθηκανε με κακη διαχειρηση, δεν τα εκλεψε κανεις. Τα περι "ψυχης"... που εχουν οι φτωχοι κτλ... κομματακι λαικιστικο δεν νομιζεις?
Οι δημοσιογραφοι ειναι του κωλου, αλλα μην βγαλεις τον συγκεκριμενο ιδιοκτητη βυτιου και ρητορα.

Δημήτρης Μπουντούρης είπε...

Συμφωνώ μαζί σου, γι'αυτό και επέλεξα ως τίτλο το "Πως τα "δίκια" καλύπτουν τ' άδικα..". ;-)

O καιρός στα Τρίκαλα...